2012 års prisutdelningsfest

Trässberg 2012-03-26 Måndag

I dag var det skytteföreningens årliga prisutdelningsfest. Varje vår äger denna rum med utdelning av priser för korthållsserien sommaren 2011, Luftgevärsserierna hösten 2011 och våren 2012 samt fallingtargettävlingen strax före jul och klubbmästerskapet i luftgevär som sköts förra veckan.

Kvällens gäst var Linda Olofsson från Kinneved utanför Falköping. Linda är en skytt av världsklass som varit med i både EM och VM. Inom militärt skytte har Linda två VM-guld, 2008 och 2010 samt världsrekord med 598 poäng på 60 skott liggande. Linda berättade om sitt tävlade och visade upp sin skytteutrustning.

Förutom prisutdelning som Dan Johansson, Erling Hemberg och föreningens ordförande Mikael Persson stod för serverades det kaffe och saft med tilltugg.

Segrande i de olika tävlingarna gjorde följande:

Luftgevär höstomgången – Sittande med stöd grupp A Marcus Göransson och grupp B Jacob Björk. sittande med remstöd vanns av Jarl Andersson, Stående grupp A vanns av Claes Ekström och grupp B av Johan Karlsson

Luftgevär våromgången – Sittande med stöd grupp A Marcus Göransson och grupp B Anton Classon. I sittande med remstöd fick Jarl Andersson och Annie Svensson exakt samma slutpoäng och i stående grupp A vann Mikael Persson och grupp B vanns av Anton Karlsson. Under våren har även en supportklass startat och den vanns av Emma Sjölin.

Klubbmästerskapet luftgevär. Här vann Mikael Persson tätt följd av Claes Ekström, en poäng efter. Juniorklassen stående vanns av Johan Karlsson. Klassen sittande med remstöd vanns av Tilda Svensson och sittande med stöd av Oliver Claesson. Supportklassen vanns av Kajsa Svensson.

Sommarens korthållskytte . Denna sköt i två grupper. En grupp med liggande skyttar. Denna grupp vanns av Oskar Larsson. I gruppen som skjuter i olika ställningar, liggande, stående och knästående, vann Karl-Erik Larsson.